Search in:

Werkwijze

Onze vaste werkwijze?

Die hebben we niet omdat geen enkele organisatie hetzelfde is. Wij leveren maatwerk waardoor wij vloeiend aan kunnen sluiten bij elke organisatie.
Zie ons als een verlengstuk van uw inkoopafdeling, die de “vervelende” inkoop uit handen neemt waardoor de core-business-inkoop weer de volledige aandacht kan krijgen.

Na een eerste kennismaking met de organisatie, de medewerkers en uiteraard de inkoop en ict afdeling gaan wij inventariseren waar de verbeterpunten bij de non-core inkoop zitten.  Dit geeft ons inzicht waar verbeteringen en besparingen te behalen zijn. Hierbij bespreken wij graag uw wensen, korte maar heldere afspraken, geheel naar wens van onze klanten zijn een primaire basis voor een goede samenwerking.

De organisatie hoeft niet de regie uit handen te geven maar houdt altijd zelf de touwtjes in handen. We beginnen met een paar kleine inkoopopdrachten waarmee wij elkaar leren kennen. Zo maken we kennis met elkaars inkoop, order en betaalprocessen en als dit naar volle tevredenheid verloopt ontvangen wij graag weer de volgende inkoop-opdracht. Op deze manier wordt de inkoop op eigen tempo uitbesteedt en uitgebouwd.

Stel ons een vraag.

Maak een vrijblijvende afspraak.

Translate »